Проблемите, в които се забърка ЦСКА-София в мача срещу Рига

...
Проблемите, в които се забърка ЦСКА-София в мача срещу Рига
Коментари Харесай

ЦСКА-София стяга спешна селекция след проблемите в Рига

Проблемите, в които се забърка ЦСКА-София в мача против Рига в Лига Европа, принудиха шефовете да стартират работа по незабавното привличане на двама нови атакуващи играчи, които да подсилят тима до дни и да могат да бъдат картотерикани за срещите с Адмира (Вакер). Известно е, че мачовете с австрийците ще пропуснат изгонените с директни червени картони Кристиан Малинов и Николай Бодуров, контузеният Рафаел Енрике, а за първата среща ще липсва и Тиаго Родригес, който напусна терена в латвийската столица поради два жълти картона.

Многото отсъстващи ще объркат проектите на Нестор Ел Маестро, който така и така имаше много ребуси за разрешаване преди срещите с австрийците. Вероятно ще се наложи да пусне Борис Секулич или Стивън Перейра като сътрудник на Божидар Чорбаджийски в центъра на защитата. Жанио Бикел несъмнено ще би трябвало да влезе в обувките на Тиаго Родригес, а на юношата Валентин Антон още веднъж ще му се наложи да се бори за място в средата на терена вместо стоманения боец Кристиан Малинов.

Това е предиздвикало сръбския треньор да изиска от шефовете незабавното привличане на двама нови атакуващи играчи, с цел да има по-голяма широчина в състава и повече варианти при избора на титулярния състав.

ЦСКА-София съвсем се е договорил с таран, който би трябвало да бъде показан по най-бързия метод. Клубът обаче още веднъж е възобновил контактите и с някои плеймейкъри, които са отклонили първичните предложения на " алените ". Сега те ще бъдат атакувани с нови, по-добри оферти.

Освен това Нестор Ел Маестро е спрял даването чартърен на младите Томислав Йорданов и Антон Лясков. Те евентуално ще бъдат пуснати да се обиграват в други тимове, само че това ще стане на по-късен стадий, защото сега групата на ЦСКА-София е прекомерно дребна поради осъдените и контузени футболисти.

" Меридиан мач "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР