Проблемите, в които Кирил Петков се забърка, откакто влезе в

...
Проблемите, в които Кирил Петков се забърка, откакто влезе в
Коментари Харесай

Проблемите на Кирил Петков съсипаха жена му

Проблемите, в които Кирил Петков се забърка, откогато влезе в политиката, са оказали очевидно влияние върху неговата брачна половинка Линда. Тя е натрупала най-малко 15 кг единствено за към година. Въпреки че Линда акцентира, че те са обособени персони и нейната работа няма нищо общо с неговата, свадите, в които той от време на време се забърква, явно се отразяват и на нея.

 

Само доскоро повече от година Линда Петкова беше сияйна, очарователна и извънредно приятна дама, която изглеждаше като визитна картичка на здравословното хранене. Тя в никакъв случай не е била извънредно слаба, само че се грижеше за своето хранене и избягваше глутена и захарта.

 

Това усещане ѝ донесе благосклонностите на публиката в предаването " Мастършеф " през 2020 година. Наскоро тя пусна и кулинарна книга, в която събра авторски здравословни предписания.

 

Въпреки че Линда Петкова продължава да бъде усмихната и жизнерадостна, е очевидно, че не наподобява като преди. Тя е наддавала, наподобява подпухнала и недоспала – с други думи от предходното й лъчение няма и диря. Това дава ясно да се разбере, че канадката не се усеща добре, а повода за това евентуално са проблемите на брачна половинка й.

 

Линда гостува в предаването " Тази събота " по бТВ предходната седмица, когато бе запитана по какъв начин обстановката към мъжа й въздейства на нея, тя отговори: " Ние сме обособени хора ". Подчерта, че е работила по кулинарната си книга повече от година и не счита, че би трябвало да отсрочва издаването й единствено тъй като Кирил има проблеми.

 

" Това е моята работа, моят живот със фамилията, с децата – това е силата на тази книга и е нещо настрана от неговия живот ", съобщи тя.

Линда не разяснява други елементи по отношение на метода, по който претърпява свадите към брачна половинка си, само че от външния й тип е ясно, че по никакъв начин не й е леко.

Инфо: Уикенд

Тагове: Линда Петкова Кирил Петков проблеми Силвена Роу „ Мастършеф “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР