Проблемите в коалицията Обединени патриоти са само на ниво ръководителите,

...
Проблемите в коалицията Обединени патриоти са само на ниво ръководителите,
Коментари Харесай

Александър Сабанов, ВМРО: Търканията в Обединени патриоти са само между лидерите

Проблемите в обединението Обединени патриоти са единствено на равнище ръководителите, а точно Волен Сидеров, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов. Такова мнение изрази депутатът от обединението, който е и представител на Вътрешна македонска революционна организация Александър Сабанов по.
“В обединението на парламентарното равнище няма никакъв проблем. Ако има някакви търкания, те са сред водачите, а не сред народните представители ”, безапелационен е депутатът.

Относно престрелките сред Сидеров и Симеонов около визитата на съветския патриарх Кирил той разяснява:

“Да не влизаме в връзките сред Сидеров и Симеонов. Те си имат история. Мисля, че ще се схванат като мъже. Те си имат бурни характери, само че хората такива си ги харесват и такива са си ги избрали, добави Александър Сабанов и добави, че изявленията на Волен Сидеров по адрес на Ангел Джамбазки не са били упреци, а препоръки, както самият водач на Атака е оповестил през днешния ден. Той изрази и мнение, че самият той не би се изказал по адрес на съветския патриарх по този начин, както го направи Валери Симеонов.

Запитан дали Патриотите извършват обещанията си Сабанов напомни, че въпреки всичко те са дребния сътрудник в ръководството, само че все пак към този момент са свършили доста.

“Ние сме дребният съдружен сътрудник, само че вършим всичко допустимо. Дори и 20-те лв. пенсия – такова нещо не се е случвало в никакъв случай при започване на мандата на обещано държавно управление. Имаме заложени политики, върху които продължаваме да работим. Ние въпреки всичко сме подписали съдружно съглашение за четири години. Въпреки нашите наши вътрешни търкания, се надяваме, да не се случва това, за което някои се гласят през септември ”, добави националният представител като визираше допустимо рухване на държавното управление.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР