Проблемите в един големите конкуренти за място в топ 6

...
Проблемите в един големите конкуренти за място в топ 6
Коментари Харесай

Играчите на Тотнъм не вярвали на Почетино, смятат, че той може да отиде в Ман Юнайтед

Проблемите в един огромните съперници за място в топ 6 на британския футбол - Тотнъм не стопират, оповестяват британските медии. Във вчерашният ден “шпорите” съумяха да вземат сложна победа на своя стадион с 2:1 над Саутхамптън, което спря серия от три следващи срещи без триумф. Това обаче не е съумяло да почисти проблемите в съблекалнята на отбора, за които призна и самия управител Маурисио Почетино преди дни.

Аржентинецът съобщи, че има разнообразни аргументи за напрежение измежду неговите подопечни, които занапред ще би трябвало да бъдат решавани. Това по никакъв начин не се е харесало на част от водачите на отбора, които считали, че самият Почетино е част един от източниците. Те са позагубили огромната си убеденост в някогашния ментор на Саутхамптън и били на мнение, че той е подготвен да напусне при първото съществено предложение, като желаната дестинация била различен отбор с проблеми - Манчестър Юнайтед.

" Don't blame Lloris, blame me " says Poch - " He is one of best in the world " pic.twitter.com/7fqyReQZvO
— The Sun Football (@TheSunFootball) September 28, 2019
Почетино бе считан за един от любимците за нов ментор на " алените дяволи " през предходната зима, само че след това Оле Гунар Солскяер получи късмет да се потвърди с непрекъснат контракт. Сега обаче неуверения старт и на отбора от " Олд Трафорд " дава нов мотив за спекулации и възможна промяна на норвежеца би освободила още веднъж пътя пред аржентинския ментор на " шпорите ".

Източник на “Сън” от Тотнъм оповестява, че един от факторите за напрежение е оставането на Кристиан Ериксен. Желанието на играча да напусне е било ясно, а оставането му е обтегнало връзките му с Почетино.

Друг британски вестник отива и по-далеч и оповестява, че от управлението на Тотнъм са почнали първични стъпки в идентификацията на възможен заместител на своя ментор и за любимец за поста е считан наставника на националния отбор - Гарет Саутгейт.
Премиър лийг 7 кръг, събота 28 септември  Тотнъм 2:1краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР