Проблемите в Барселона продължават да никнат един след друг и

...
Проблемите в Барселона продължават да никнат един след друг и
Коментари Харесай

Педофил наложил Меси, Шави и Иниеста в Барса! Огромен удар по имиджа на клуба

Проблемите в Барселона не престават да никнат един след различен и най-новият измежду тях е голям секс скандал в фамозната школа на клуба. Каталунските медии потвърдиха слуха, че някогашният треньор и основен координатор на Ла Масия Алберт Бенажес е разследван за полово посягане над малолетни.

Един от пострадалите е подал тъжба в полицията с изказване, че най-малко още 60 минали през академията деца са били жертви на Бенажес. Обвинителят е поискал да остане неизвестен и е разказал, че Бенажес изцяло съзнателно е провел игри със полова устременост в подготвителния развой и е карал децата да се събличат пред него.

Скандалът е огромен удар по репутацията на каталунците, така като Алберт Бенажес е индивидът, под чието управление " Ла Масия " създаде своето най-велико потомство с гении като Лионел Меси , Андрес Иниеста и сегашния старши треньор Шави Ернандес.

Медиите в Каталуния имат информация и че клубът е знаел за протичащото се с Бенажес, само че се е постарал да го покрие. Новият-стар президент Жоан Лапорта върна координатора на поста му, но преди две седмици го уволни - точно когато полицейското следствие е почнало.

Лапорта обаче продължава да пази Бенажес и да твърди, че той е най-точният човек за " Ла Масия ", отбелязва webcafe.bg.

Треньорът на Барса Шави получи въпрос по отношение на абсурда и разяснява: " Не знам дали в действителност се е случило. Той беше мой треньор и в никакъв случай не съм забелязал сходно нещо при него ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР