Проблемите в арестите са хронични от години, като има проблем

...
Проблемите в арестите са хронични от години, като има проблем
Коментари Харесай

Янаки Стоилов: Проблемите в арестите са хронични

Проблемите в арестите са хронични от години, като има проблем и с публичните поръчки. За това предизвести служебният правосъден министър Янаки Стоилов пред Българска национална телевизия. 
Той увери, че ще има инспекции за положението на арестите и изискванията в тях, като разчита на информация от вътрешните органи. Янаки Стоилов дори е подготвен да спомага, с цел да бъде изработен външен самостоятелен одит на вътрешните органи в арестите. 
 Правосъдният министър и заместниците му афишират приемен ден за жители Правосъдният министър и заместниците му афишират приемен ден за жители
Служебният министър на правораздаването проф. Янаки Стоилов и неговите заместници афишират приемен ден за жители, оповестиха от пресцентъра...
Янаки Стоилов уточни, че има два казуса в страната - дали публичните поръчки са средство за конкуренция или се трансформират в средство на страната да дава свръхзаплащане за услуги, които може да получи много по-изгодно.
Правосъдният министър увери, че служебното държавно управление си слага амбициозни задания. Едва ли хората биха се съгласили служебното държавно управление да се занимава единствено с организацията на изборите, уточни Янаки Стоилов.
Той изясни, че обстоятелствата за профилираните структури могат да бъдат събрани и резултатите да бъдат дадени, тъй че към началото на август месец, новото Народно заседание да разполага с нужната информация за равносметката на тази активност. Стоилов се надява на градивен метод.
В последните години били реализирани доста планове с европейско финансиране, с които се одобрявали всевъзможни планове по най-различни въпроси. Преди да се класират планове, някои правил ли е задание какво е належащо, запита Янаки Стоилов. Такъв разбор по линия на такива планове не бил юридически.
 Янаки Стоилов се срещна с посланика на Обединеното кралство Янаки Стоилов се срещна с посланика на Обединеното кралство
В Министерството на правораздаването се организира среща сред служебния министър на правораздаването проф. Янаки Стоилов и изключителния и пълномощ...
Според него не би трябвало да се концентрира вниманието върху моралната страна на казуса в профилираните съдилища и прокуратура, а да се види дали не се злоупотребява с тях. Много значимо е да се стъпи върху действителностите, да се преценяват какви са постигнатите резултати и оттова нататък да се вземат решения, акцентира служебният правосъден министър.
Служебният правосъден министър Янаки Стоилов съобщи, че служебното държавно управление не е на Българска социалистическа партия. „ Това че държавното управление взема решение избрани задания и не дава отговор на разбиранията на досегашните ръководещи, не го прави държавно управление на Българска социалистическа партия “, добави той. 
Това, на което се надява Стоилов е служебното държавно управление да работи дейно, намерено, честно. Работата на партиите, в това число и на Българска социалистическа партия е да се извърнат по този начин към жителите, с цел да завоюват повече гласове. За това служебният правосъден министър чака социалистите да подобрят резултатите си на предварителните парламентарни избори.
Прочетете още по тематиката:
 Янаки Стоилов: В бюджета нямаше средства за спомагателните пари за пенсионерите и лекарите Янаки Стоилов: В бюджета нямаше средства за спомагателните пари за пенсионерите и лекарите
За двете ограничения, за които предходното държавно управление разгласи, че са финансовото обезпечени за месеци напред – спомагателните 50 лева за п...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР