Проблемите със стомаха са нещо, с което се борят много

...
Проблемите със стомаха са нещо, с което се борят много
Коментари Харесай

Джинджифилови кубчета помагат на стомаха ни

Проблемите със стомаха са нещо, с което се борят доста хора. От подуване и газове до нередовно изхождане и болки при консумация на храна са единствено част от недоволствата, които евентуално всеки от нас е имал.

И колкото чести са стомашните драми, толкоз лесни са и решеният за тях под формата на храни.

Една от най-полезните за здравето на стомаха е джинджифилът. От Bon Appetit ни припомнят, че можем да го консумираме " безболезнено " под формата на чай, само че това надали е най-желателният вид през лятото.
 Снимка 497696
Затова оферират друго решение - замразени джинджифилови ледени кубчета. Приготвяме ги авансово и е задоволително заран на гладно да пуснем едно-две в чаша с вода, да ги изчакаме да се разтворят и да си подсигуряваме спокоен корем денем.
 Снимка 451410
 

Ето и съставките:
230 г джинджифил половин ябълка сокът от половин лимон 1 ½ чаша вода
Всичко това пускаме в блендера и смиламе на хомогенна примес. Ако желаеме и наслада, прибавяме чаена лъжичка мед. И не се хабим да белим джинджифила и ябълката - няма потребност, тъй като блендерът ще свърши цялата работа.

След това би трябвало да прецедим добре сместа през тензух и да напълним формичките за лед. Освен в чаша вода, можем да прибавяме джинджифиловите кубчета към смутита и летни коктейли.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР