Проблемите със стадиони­те на Етър и Черно море продължават. Двата

...
Проблемите със стадиони­те на Етър и Черно море продължават. Двата
Коментари Харесай

Ходенето по мъките продължава: Етър и Черно море отново няма да домакинстват у дома

Проблемите със стадиони­те на Етър и Черно море не престават. Двата отбора ня­ма да може да одобряват съпер­ниците си вкъщи и в третия кръг. В петък (28 юли) варненци са домакини на Дунав (Русе), а другия понеделник (31 юли) Етър среща Верея. Мачовете ще са надлежно в Каварна и в Ловеч. Както е известно, старши треньорът на " моря­ците " Георги Иванов-Гонзо разгласи, че е склонен отборът му да одобри Дунав в... Русе, за­щото по този начин или другояче в Кавар­на Черно море не се усеща като хазаин.

В същото време компания " ХИТ " ООД бе избрана за изпълни­тел на публичната поръ­чка за ремонт на осветлението на стадиона на Етър - " Ивайло ", във Велико Търново, заяви Министерството на младежта и спорта. Предло­жената цена е 411 657, 44 ле­ва без Данък добавена стойност. Срокът, с който се е заела компанията победител, е 45 календарни дни от пускане на ремонти­те.

Другият участник в процедурата - ДЗЗД " Органик Сълюшънс ", е отхвърлен, защото е показал оферта, която не дава отговор на предварител­но посочените условия на по­ръчката. Предложената цена от ДЗЗД " Органик Сълюшънс " е 413 729, 37 лв. без ДЦС. Приетата оферта може да бъде обжалвана в 10-дневен период. Осветлението на " Ивайло " се обрисува да е готово най-рано в средата на септември.

Месец по-рано би трябвало да е подготвен стадион " Тича ". Следва­щото домакинство на Черно море е на 12 август против Славия. Отлагането е заради за­бавянето на тестовия пе­риод на осветлението. При­чината е, че не са пристигна­ли таблата и елементът, кои­то са били поръчани в чужби­на дружно с лампите.

Тесто­вият интервал е 72 часа без спиране. Така срещата с Дунав ще е в Каварна. Не съ­ществува вид дуелът да бъде изтеглен по ярко на " Тича " - от 18:45 часа, тъй като малкия екран, която предава мачовете, няма да се съгласи. А и за тогава към този момент е предви­ден дуелът Септември (София) - Славия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР