Проблемите са ежедневие в Пирин. Клубът се бори за финансово

...
Проблемите са ежедневие в Пирин. Клубът се бори за финансово
Коментари Харесай

Бабич трябва да решава сериозни проблеми по състава на Пирин

Проблемите са всекидневие в Пирин. Клубът се бори за финансово оцеляване, а тимът за такова в елита. Украинският треньор Олександър Бабич също би трябвало да се оправя с много компликации по състава. За гостуването на Арда той ще би трябвало да прави насилствени рокади в халфовата линия.

Причина за тях са наказванията на Христо Попадийн и Венцислав Бенгюзов. Добрата вест е, че той ще може да разчита на плеймейкъра Аймен Суда, който се завръща след изтърпяна глоба. Арно игра мощно при успеха с 2:1 като Ботев Враца, която бе извънредно значима, тъй като бе против директен съперник. Затова и се чака да бъде титуляр.
 Арда ще търси първа победа за 2024 година против Пирин
Арда ще търси първа победа за 2024 година против Пирин

Срещата на " Арена Арда " в Кърджали започва в 15:00 часа

През предходната седмица Пирин притегли централния бранител Виталис Ягодинскис. Той към този момент дебютира против Хебър (1:2) в четвъртфинала, когато размени Николай Бодуров. Сега двамата може да са със заменени функции и латвиецът да започва.

Надеждите на Пирин за голове са свързани с Юго Комано. Французинът стартира мощно пролетта. И сподели, че си партнира добре с новото попълнение Полонский - украинецът още веднъж ще бъде в единайсеторката, осведоми " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР