Проблемите с уринирането са ежедневие за голяма група от мъжете

...
Проблемите с уринирането са ежедневие за голяма група от мъжете
Коментари Харесай

Лазерна хирургия на простатата в Лейзър Мед - първокласна техника и най-голям опит у нас

Проблемите с уринирането са всекидневие за огромна група от мъжете над 50. Когато повода е увеличена простата, лазерната хирургия е безспорната опция на обичайна интервенция. Сред съществуващите лазерни системи Тулиум лазер 200 вата е с водещи параметри за мощ и точност. Той редуцира времетраенето за изпаряването на жлезата и обезпечава безкръвност по време на и след интервенцията. На разположение и в 4-те филиала на Лейзър Мед в България и Сърбия.



Кога да се консултирате за лазерна хирургия на простатата?

- Имате сложена диагноза „ доброкачествена хиперплазия на простатата ”.
- Медикаментите, които до неотдавна ви помагаха, към този момент нямат стремежи резултат и уринирането е затруднено, със слаба бликам или на капки.
-  Имате хронична или остра задръжка на урина.
-  Нощните ставания надвишават 2 пъти.
-  Съобразявате всяко излизане от у дома с съществуване на тоалетна по маршрута.
-  Поставен ви е непрекъснат катетър.
 

Едночасова интервенция с Тулиум лазер 200 вата възвръща естественото и пълноценно уриниране.
Тулиум лазер с мощ 200 вата e лазерна система от най-голям клас, с която простатната жлеза се изпарява бързо и без контузия. Освен това, съпоставена с другите лазерни технологии за простатна хирургия, има и най-висока точност при навлизане – единствено 0,2 мм, което го прави най-щадящ към прилежащите тъкани. Тулиум 200 вата е предложен от Европейската и Американската урологични асоциации за работа с всевъзможни размери на простатата. А голямото му преимущество е, че, без значение от размера на жлезата, тя се отстранява посредством изпаряване – най-безрисковата техника на осъществяване в лазерната хирургия във връзка с следващи затруднения. Екипът от експерти е най-подготвеният у нас при всекидневен цикъл на работа с всички урологични лазери. За мъжете, минали изпаряване на простатата, резултататът е връщане на чувствата от младостта - мощна и без усложнения бликам на урината, изцяло изпразнен пикочен мехур, последователно намаляващи нощни ставания. При съществуване на непрекъснат катетър след интервенцията дефинитивно се отстранява.
В Лейзър Мед – София, Варна и Стара Загора се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, премерване на размера на жлезата, премерване на остатъчна урина, туморен маркер.



 
 
За спомагателна информация:
тел. 02 4 760 760
моб. 0899 52 11 01
www.lazermed.bg
www.laparoscopia.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР