Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжката им през

...
Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжката им през
Коментари Харесай

Нанков: Проблемите с пътищата идват заради липсата на поддръжка през последните две години

Проблемите с пътищата идват от неналичието на поддръжката им през последните две години. Не знам дали строителството е „ бутафория”, само че съгласно мен би трябвало да се постави завършек на приказките под Шишковия шубрак в идващите седмици.

Това съобщи кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков пред NOVA.

„ За нас като самоцел първото място на изборите не е толкоз значимо. Важно е за България и страната да продължи да се развива като постоянна, просперираща и сигурна страна. Затова мисля, че първото място на ГЕРБ е значимо за българската страна и за българите като цяло, тъй като след две години на лаборантни опити с неразбираеми участници, видяхме какви са резултатите – висока инфлация, празни хладилници, убийствени цени на всичко. Мисля, че стабилността биха могли да бъдат върнати единствено с това ГЕРБ да е първа политическа мощ след втори април”, съобщи той във връзка с идните избори.

Той разяснява и скорошната инспекция на Северната скоростна дъга, която сподели, че една трета от асфалта липсва.

„ Нека ви обясня какъв брой са неверни тезите на архитекта Шишков. Ще стартира с това, че не знам дали строителството е „ бутафория”, само че съгласно мен би трябвало да се постави завършек на приказките под Шишковия шубрак в идващите седмици. Виждаме, че той е един очевиден участник в предизборната акция и приказва едни тежки неистини”, акцентира Ненков.

Според него проблемите с пътищата идват поради неналичието на поддръжката им през последните две години.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР