Проблемите с машините са резултат от недобрата координация между институциите,

...
Проблемите с машините са резултат от недобрата координация между институциите,
Коментари Харесай

Денков: Проблемите с машините са резултат от недобрата координация между институциите

Проблемите с машините са резултат от недобрата съгласуваност сред институциите, отговорността е на ЦИК. Като свършат изборите, би трябвало да се сложи въпросът за доверието в изборния развой. Това съобщи министър председателят Николай Денков, откакто упражни правото си на глас, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Излезте и гласувайте за този, който желаете да ръководи. Независимо дали с машина или хартия, излезте и гласувайте. Имаме проблем с доверието, то беше нарушавано в последните години, сподели още Денков.

Той разяснява войната на терористичната формация " Хамас " против Държавата Израел, като акцентира, че напрежението е доста високо. " Всички схващат, че в случай че ескалира спорът, това може да има големи последици по целия свят, по тази причина е значимо да се откри верният баланс ", добави той и уточни, че е основно да се освободят заложниците, както и да се понижи заплахата от този вид офанзиви от страна на " Хамас ", тъй като те нямат задръжки.

Премиерът акцентира, че е значимо да не бъде провокирана филантропична рецесия. Според него, би трябвало да се чуе и гледната точка на Държавата Израел, само че и да внимаваме и от другата страна да има филантропична поддръжка, по тази причина и двете страни би трябвало да се чуят.

Денков съобщи, че не е имало диалози за военна поддръжка. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР