Проблемите с контузиите в Милан през последните няколко седмици продължават.

...
Проблемите с контузиите в Милан през последните няколко седмици продължават.
Коментари Харесай

Пиер Калюлю е получил много сериозна травма

Проблемите с травмите в Милан през последните няколко седмици не престават. Наставникът Стефано Пиоли известно време няма да може да разчита на двама от своите бранители, които се контузиха при равенството 2:2 против Наполи, оповестява " Гадзета дело спорт ".

Пиер Калюлю е получил сериозна контузия в бедрото, поради която най-вероятно ще се подложи на интервенция, а предстоящият му интервал на възобновяване е 4 месеца. Марко Пелегрино, който размени точно Калюлю против " партенопеите " за своя дебют с екипа на Милан, също беше наложително заменен малко преди края на мача. При него става въпрос за фрактура в левия крайник и по този начин той ще отсъства най-малко доникъде на декември.

Все отново в лагера на " росонерите " има и позитивни вести. Кристиан Пулишич, който усети болки против Наполи, е избегнал контузия и по тази причина би трябвало да е подготвен още за мача с Удинезе в събота. Освен това е допустимо контузените Рубен Лофтъс Чийк, Симон Кяер и Самуел Чуквуезе да бъдат разполагаем на Пиоли или за дуела против фриуланите или за този против Пари Сен Жермен идващия вторник.
 Тръст
Тръст " Синя България " насочи три значими питания към управлението на Левски

Отговорът им се чака на 9 ноември
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР