Проблемите с контузии на Доминик Крус (22-2 ММА, 5-1 UFC)

...
Проблемите с контузии на Доминик Крус (22-2 ММА, 5-1 UFC)
Коментари Харесай

Поредна контузия възпира завръщане на бивш шампион на UFC 233?

Проблемите с травми на Доминик Крус (22-2 ММА, 5-1 UFC) не престават, откакто уеб сайтът MMA Brasil осведоми, че контузия ще попречва дълго чакания му конфликт с Джон Линекър (31-8 ММА, 12-3 UFC) на UFC 233.

Няколко души от щаба на Крус са удостоверили, че той лекува сега травма, само че не могат да се ангажират с прогноза за възобновяване му. Съответно е под въпрос присъединяване му на галавечерта на организацията на 26 януари в “Хонда Сентър” в Анахайм, като към момента няма и публично официално съобщение от UFC.

Dominick Cruz injured, UFC 233 clash with John Lineker in jeopardy https://t.co/oLDmid4UCo
— MMAjunkie (@MMAjunkie) December 11, 2018
Заради разнообразни травми Крус не е излизал в осмоъгълника от 30 декември 2016 година, когато загуби купата в категория “петел” (до 61 кг.) против Коди Гарбрандт с единомислещо съдийско решение. Независимо от дългото си неявяване, някогашният първенец на UFC и WEC Kрус към момента е считан за един от топ бойците в дивизията.

ММА Brasil показва точно Гарбрандт за възможен заместител на Крус, само че пък американският уебсайт MMA Junkie осведоми, че той също лекува контузия и не се чака да се бие до март 2019-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР