Проблемите с ерекцията са често срещани, макар малко мъже да

...
Проблемите с ерекцията са често срещани, макар малко мъже да
Коментари Харесай

10 проблема с ерекцията и как можете да ги преодолеете

Проблемите с ерекция та са постоянно срещани, въпреки малко мъже да си го признават. По нашите географски ширини всеки се бие в гърдите за топ мачо и плейбой, на който никоя жена не може да устои. В интерес на истината обаче статистиката сочи, че на Балканите като цяло всеки втори мъж относително постоянно изпитва еректилни дисфункции. Ето кои са 10-те казуса и по-важното - по какъв начин можем да ги решим:

Хормонален проблем

Недостатъчното произвеждане на тестостерон в тестисите също може да докара до еректилна дисфункция. Ниското произвеждане на тестостерон може да се дължи на погрешно действие на хипофизната жлеза или на други нарушавания на нервната система.

По-малко количество кръв

Това е причина номер едно за еректилна дисфункция. Ерекцията се появява, когато пенисът се изпълни с кръв. Някои проблеми на кръвообращението като високото кръвно налягане, холестерол и съсиреци могат да повлияят на ефикасната циркулация на кръвта.

Има разнообразни способи за стимулиране на кръвообръщението са консумирането на подправки, постоянните физически тренировки, отказването на тютюнопушенето, масажът и други.

Съветваме ви да се консултирате със експерт и да си отделите повече време за пълностоен сън, спорт, здравословно хранене и да намалите напрежението, само че най-много да водите постоянен сексуален живот.

Пушене

Още един обичан недостатък, застращаващ половия ви живот. Тютюнопушенето предизвиква стесняване на кръвоносните съдове. Това може да понижи притока на кръв към пениса, причинявайки еректилна дисфункция. Откажете цигарите или най-малко ги сведете до „ витален “ най-малко, въпреки всичко вие сте един евентуален сексуален спортист. А къде сте видели положителни спортисти да пушат?

Прекомерно колоездене

Прекаленото каране на велосипед е много постоянно срещана причина за еректилна дисфункция. Това се дължи на натиска, основан на пениса нерв, като седи на седлото за дълго време. Отдайте заслуженото на обичаното си занимание, само че в умерени дози, тъй че едното наслаждение да не пречи на другото (сексуално) занимание.

„ Вечният въпрос – по какъв начин ще се показва? “

Мъжете, които не престават да се тревожат за представянето си в леглото или размера на пениса си, също са жертва на еректилна дисфункция. Ако постоянно сте разтревожени, когато сте в леглото с партньорката си, нервните реакции могат да предотвратят ерекция та и да зададат началото на един циничен кръг.

Отпуснете се. Преди всичко сексът би трябвало да е прелестно и отпускащо занятие, а не напрягаща подготвителна сесия. Помолете дамата до вас да ви направи масаж, пуснете си релаксираща музика, само че най-много повярвайте в себе си!

Оперативна интервенция

Операциите или лекуването на пениса и към него също могат да увредят нервите и артериите, които са нужни за поддържане на ерекция. При подобен случай се консултирайте със експерт – уролог какви ограничения да предприемете. И не забравяйте: бъдете търпеливи.

Депресия

Постоянните паники или депресията също са друга постоянно срещана причина за еректилна дисфункция. Депресията е психическо разстройство, което може да окаже доста неприятно въздействие върху работата ви в леглото.

Да, дано заключим всичко е в главата – буквално  и преносно. Отново ви съветваме да заложите на позитивни прекарвания, които ви доставят положителни страсти и спомагат да възвърнете своето самочувствие. В случай че усещате нужда да обсъдите проблемите си с някого, само че се срамувате от своите близки, потърсете психотерапевт. Изкарайте бурите от вас и пуснете кораба да отплува в еротични води.

Алкохолизъм

Прекомерното пиянство или приложимост на алкохолни питиета може да аргументи еректилна дисфункция в дълготраен проект. Така че, скъпи момчета, пийвайте в умерени количества, не доста постоянно, с цел да се отдадете на повече скотски, а не алкохолни пиршества.

Странични резултати от медикаменти

Постоянното потребление на хапчета може също да породи еректилна дисфункция. Някои от най-разпространените медикаменти са водещи до проблеми в пенис зоната са антидепресантите и бета-блокерите. Препоръчително е да се свържете с вашия доктор, предписал въпросните лекарства.

Травми

Травмите както на гръбначния дирек, по този начин и на таза могат да увредят нервите, които подтикват ерекция та, по тази причина бъдете внимателни в извънкреватните занимания и ще бъдете постоянно подготвен за деяние в леглото.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР