Проблемите с американските електромобили Tesla Cybertruck нямат край. Изглежда не

...
Проблемите с американските електромобили Tesla Cybertruck нямат край. Изглежда не
Коментари Харесай

Tesla забавя доставките на Cybertruck, производителят съкращава работни места

Проблемите с американските електрически автомобили Tesla Cybertruck нямат край. Изглежда не минават и няколко дни, без в интернет пространството да не се появяват нови недоволства от водачи на електрическия пикап.

Собственик се жалва, че бронираното предно стъкло се е спукало поради неочаквана градушка в Остин, щата Тексас.

В същото време той твърди, че „ нито една от другите коли, паркирани до Cybertruck, не е развалена “.

Tesla популяризираше, че Cybertruck е здрав, като сподели, че „ бронираното стъкло може да устои на удара на бейзболна топка при 70 благи в час или градушка клас 4 “.

В края на предходната година компанията провежда същото упражнение с топка и прозорецът не се счупи, макар че изглеждаше, че употребяваната топка е елементарна бейзболна топка.

Американския производител на електрически автомобили Tesla разгласи още, че стопира доставките на пикапи Cybertruck за няколко седмици.

Освен това компанията разгласи 10-процентно редуциране на личния състав.

Причината за ограниченията са слабите резултати през първото тримесечие и общият спад в продажбите на електрически транспортни средства на международния пазар, оповестява CarBuzz.

Източник на изданието, работещ за Tesla, твърди, че казусът е в педала на газта или по-скоро в неговото превъртане. Доставките ще бъдат обновени незабавно след премахване на казуса, само че към момента няма съответни периоди.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР