Проблемите, приоритетите и всички значими теми, които засягат гражданите на

...
Проблемите, приоритетите и всички значими теми, които засягат гражданите на
Коментари Харесай

Иво Димов посрещна депутати  и областния управител 

Проблемите, целите и всички значими тематики, които засягат жителите на община Димитровград обсъждаха кметът Иво Димов и депутати от хасковския район. Инициатор на срещата, в която взе участие и ръководителят на Общински съвет Гергана Кръстева, бе Иво Димов. На поканата се отзоваха Лозко Лозев от „ Продължаваме промяната” и член на комисиите по районна политика, благоустройство и локално самоуправление и комисията по труда, обществената и демографската политика; Владимир Маринов от „ Българска социалистическа партия за България” член на комисиите по бюджет и финанси и тази по земеделието, храните и горите; Мюмюн Мюмюн от Движение за права и свободи, който е член на комисията по образованието и науката и зам.-председател на комисията по електронно ръководство и осведомителни технологии. Присъства и регионалният шеф Катя Панева.

Всички те обсъждаха проблемите на ВиК-Димитровград и предстоящото покачване на цената на водата, инфраструктурните проблеми и финансовата дотация, нарасналите цени на тока и газа и произлизащите от това тежести за жителите и тематиката за опазването на здравето в лицето на общинската болница и неналичието на денонощна аптека и незабавен кабинет в Димитровград.

Областният шеф Катя Панева показа желанието си за реализирането на сходни работни срещи по всички общини в района и насочи покана към народните представители за подобен градивен разговор и с останалите общини в Област Хасково.

Поради наложена карантина народните представители Делян Добрев и Силви Кирилов не можаха да се причислят към срещата, а задължения не разрешиха на Младен Запрянов, Георги Станков и Сезгин Мехмед да вземат участие в диалозите през днешния ден.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР