Проблемите при БСП са духовни – едни обичат Бах, други

...
Проблемите при БСП са духовни – едни обичат Бах, други
Коментари Харесай

Тома Биков от ГЕРБ: Проблемите при БСП са духовни – едни обичат Бах, други Моцарт

Проблемите при Българска социалистическа партия са духовни – едни обичат Бах, други Моцарт. Делян Добрев не устоя на помията, която се излива към него - къде с неистина, къде с полуистини, с размахване на подправени диаграми. Това сподели в предаването " Беновска пита " по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

" Елена Йончева не желае да седне с Делян Добрев на една маса, тъй като няма да издържи. Съжалявам за решението на Добрев да напусне ГЕРБ и се надявам да премисли това решение. Убеден съм в правотата му ", добави Биков.

По думите му има преструктуриране в ГЕРБ.

" Отговорността на локалната власт е огромна. Българска социалистическа партия още не схваща за какво загуби последните парламентарни избори. Самокритичността в ГЕРБ е на високо равнище, партията има предпочитание за повишение на критериите. Така работят сериозните партии, другите пускат подправени информации в пощенската кутия ", разяснява Тома Биков.

" Учуден съм от държанието на Елена Йончева. Къде е позицията на Българска социалистическа партия за кмета на Хасково Добри Беливанов. Личните офанзиви смъкват равнището на политиката ", добави Тома Биков.

По думите му България се намира в политическа непоклатимост.

" Страната не би трябвало да бъде мост към Турция или друга страна, а да бъде врата. България би трябвало да има тесни връзки с останалите съседи. Русия несъмнено се явява като фактор за непоклатимост в региона. Българска социалистическа партия е демонтирана в връзките сред България и Русия, повода е Борисов, който избира да има директна връзка с Путин и Ердоган. В българо-руските връзки не може да има усеща, а само прагматизъм ", посочи Биков.

" Ако толкоз Българска социалистическа партия е срещу Антон Тодоров да стане ръководител на Комисията по досиетата, дано предложи различен, само че това не се случва ", сподели още Тома Биков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР