Проблемите пред старши треньора на Пари Сен Жермен Унай Емери

...
Проблемите пред старши треньора на Пари Сен Жермен Унай Емери
Коментари Харесай

Нов конфликт в Пари Сен Жермен

Проблемите пред старши треньора на Пари Сен Жермен Унай Емери в тима се умножават. Положението в съблекалнята на тима не наподобява по никакъв начин умерено. Първият скандал назря сред Неймар и Кавани, само че в този момент има нов спор сред вратаря Кевин Трап и Унай Емери.

Емери избира да разчита на Ареола, до момента в който Кевин Трап е оставен на аварийна пейка.

Липсата на игрово време пред Трап слага под подозрение неговото присъединяване на Световното състезание в Русия, а задачата пред вратаря е да попадне измежду избраниците на Йоаким Льов.

Кевин Трап е наясно, че няма да попадне в състава на Германия и предизвести, че може да напусне Пари Сен Жермен през януарския трансферен прозорец, в случай че обстановката не се промени.

През предишния сезон Емери разчиташе на Трап, само че германецът позволи някои неточности, които накара треньорът да смъкна доверието си към него и да разчита на Алфонс Ареола.

„ Искам да играя на Световното състезание и би трябвало да получавам постоянно опция за изява. Ако няма да играя за ПСЖ, ще си диря нов тим. Още не сме разговаряли с управлението на клуба “, разяснява Трап.

Трап добяви, че ще направи всичко допустимо, с цел да играе на Мондиала в Русия, само че в този момент му е мъчно, тъй като не може да работи пълноценно и да играе.

„ За да бъда подготвен за Световното състезание в Русия би трябвало да играя. Йоаким Льов ме желае в игра. Трябва да играя за клуба си. Сега съм в Пари Сен Жермен, а не в Борусия Дортмунд или някъде другаде. Предстои ми диалог с управлението. Главата ми е в Пари Сен Жермен. Имам още пет години от контракта ми с Пари Сен Жермен и ще дам всичко от себе си за тима “, сподели още Кевин Трап.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР