Проблемите на Усман Дембеле в Барселона не са единствените в

...
Проблемите на Усман Дембеле в Барселона не са единствените в
Коментари Харесай

Хазяин съди Дембеле, апартаментът му бил като кочина

Проблемите на Усман Дембеле в Барселона не са единствените сега, осведоми Bild. Оказа се, че някогашният му наемодател в Дортмунд е подал тъжба против него в съда поради неприятното положение на жилището, в който футболистът е живеел по времето си в Борусия. 71-годишният Герд Вайсенберг се оплаква, че е заварил жилището в плачевен тип поради немарливото отношение на играча. “Имаше отпадък на всички места, развалена храна в хладилника, голям брой торбички по земята, куп петна по пода, разхвърлени облекла, неплатени сметки и т.н.”, изяснява възрастният мъж, като прави оценка вредите на тъкмо 20 752,76 евро. Той дори е приложил фотоси към жалбата си.
Дембеле безусловно избяга от Дортмунд през август 2017 година Тогава от Барселона изявиха предпочитание да го вземат на мястото на Неймар и той на мига бойкотира клуба, като спря да върви на тренировки за една седмица.

Интересното е, че съгласно съда в Дортмунд сега французинът няма непрекъснат адрес в Каталуня и надлежно магистратите не знаят къде да му изпратят призовка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР