Проблемите на Пол Погба с контузии продължават и Gazetta dello

...
Проблемите на Пол Погба с контузии продължават и Gazetta dello
Коментари Харесай

Пол Погба пак се контузи, шансовете му за участие на Мондиала в Катар намаляват

Проблемите на Пол Погба с травми не престават и " Gazetta dello Sport " твърди, че той надали ще играе на Световното състезание в Катар.

Реномираният италиански вестник осведоми, че халфът на Ювентус е контузил бедрения си мускул по време на подготовка. Погба одеве се върна към тренировки след интервенция на менискуса през септември. Той пристигна в Ювентус това лято като свободен сътрудник, само че към момента не е играл нито минута, тъкмо заради проблемите с травми.
 Франция - звездната селекция, която в Катар ще опита да повтори подвига от 2018 година
Франция - звездната селекция, която в Катар ще опита да повтори подвига от 2018 година

" Петлите " несъмнено са любимец за трофея

Проблемът бил в бедрения мускул и лекарите го посъветвали да почива през идващите 10 дни. Това значи, че той ще стартира още веднъж тренировки на 10 ноември, а като се има поради, че не е играл мач от април, е мъчно да се повярва, че френският треньор Дидие Дешан ще го включи в състава. 

Погба не е единствената грижа за Дешан, защото Канте от първия тим, спечелил купата през 2018 година, също е контузен, тъй че дуото на Реал (Мадрид) Камавинга и Чуамени се чака да заемат тяхното място. Менган, Варан, Фофана и Камара също са в листата с контузени за Франция.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР