Проблемите на обвинения в изнасилване Дани Алвеш се увеличават, след

...
Проблемите на обвинения в изнасилване Дани Алвеш се увеличават, след
Коментари Харесай

И мексиканският Пумас подпука Дани Алвеш

Проблемите на обвинявания в обезчестяване Дани Алвеш се усилват, откакто се разбра, че някогашният му клуб Пумас от Мексико претендира за милиони евро обезщетение, написа мадридският “Марка ”. Както е известно, футболистът сега е арестуван под стража в Барселона поради хипотетичното закононарушение.

Мексиканският отбор, който уволни Дани Алвеш след задържането му по обвиняването в обезчестяване, ще желае милионна отплата от бразилския състезател за нарушение на изискванията за държание, които той е подписал през 2022 година в контракта си с клуба.

Дани Алвеш беше задържан на 20 януари и от този момент е арестуван под стража без право на гаранция по обвинявания в полово посягане.

Бразилското издание “UOL Sporte " оповестява, че на 20 януари, датата на ареста, управлението на клуба е изпратило имейл до Даниел Алвеш, в който афишира прекратяването на контракта и го уведомява за настояването за обезщетение от близо 4.5 млн. евро.

Бразилските медии са получили достъп до имейла, който Пумас е изпратил на Дани Алвеш и в който бразилският тим се базира на клаузата, която санкционира играча при три случая в - 1.участие в допинг скандали; 2.участие във всеки скандал, който е станал обществено достояние; 3.всяко деяние, което се смята за закононарушение съгласно законодателството на страната, в която е осъществено.

Адвокатите на Дани Алвеш дефинираха разказите на жертвата като тенденциозни и желаеха освобождението му
Адвокатите на Дани Алвеш дефинираха разказите на жертвата като тенденциозни и желаеха освобождението му
От Пумас считат, че с обвиняването си в обезчестяване Дани Алвеш е нарушил третата уговорка и по тази причина претендират за финансова отплата.

Пумас заплашва да заведе дело против Дани Алвеш във ФИФА, в случай че не заплати компенсацията си: " Пумас си резервира правото да предприеме всички дейности пред ФИФА и/или пред всяка друга съответна и способена пълномощия, с цел да претендира за компенсацията, което е контрактувано според изискванията на петнадесетата уговорка от контракта ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР