Проблемите на Новак Джокович и неговото участие на първия турнир

...
Проблемите на Новак Джокович и неговото участие на първия турнир
Коментари Харесай

Драмите с Джокович в Мелбърн нямат край

Проблемите на Новак Джокович и неговото присъединяване на първия шампионат от Големия шлем Аустрелиън оупън нямат край. Проблем с визата стопира най-малко краткотрайно международния номер 1 в мъжкия тенис да влезе в Австралия.

Самолетът на Джокович е дошъл в Австралия в 14:30 б.в. Граничните управляващи обаче са отказали на сърбина визов достъп до страната.

Осъществена е връзка с държавното управление на щата поради проблем с визата, която е била изпратена от антуража на Джокович. Проблемът е в неналичието на здравна обосновка към отсъстващият наложителен документ за имунизация. Виктория не позволява на територията си жители на други страни, които не са ваксинирани, в случай че нямат потвърдена здравна причина да не са го създали.

20-кратният първенец в Шлема се е опитал да влезе в страната с виза, която няма такова здравното позволение заради липса на имунизация. Новината заяви локалната медия The Age, базирайки се на източник от летището. Според журналиста Пол Сакал става дума за неверно изписване на точния тип виза.

Така драмата към Джокович продължава. Припомням, че той в началото беше спрян за присъединяване в шампионата поради неналичието на имунизация, само че през вчерашния ден написа в Инстаграм, че е получил здравно изключение.

Световният номер 1 в мъжкия тенис би трябвало да пази купата си от предходната година в Аустрелиън оупън.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР