Проблемите на Дебора съвсем не приключват с излизането от Биг

...
Проблемите на Дебора съвсем не приключват с излизането от Биг
Коментари Харесай

Само в "ШОУ! Дебора отдавна е на дъното! Вижте какво си е причинила преди години

Проблемите на Дебора напълно не завършват с излизането от " Биг Брадър “. Тя беше грубо пребита пред дома си, незабавно след излизането си от Къщата. Оказва се, че нейните проблеми не са ориентирани само към злоупотребата с алкохола, за която тя подсети с присъединяване си в шоуто, само че и с опит за самоубийство, който тя е правила преди години, написа " ШОУ ".

Психическото положение на певицата не е положително, това споделя и самата тя в редица свои телевизионни изяви. Нейна близка, загрижена за здравето й, издава, че Дебора е лежала в клиника за душевно заболели. Преди към година и половина певицата се опитвала да се оправи с следващия си ревностен другар, който всякога щом пийнел малко и й посягал. И посягането се трансформирало в систематичен тормоз, който трайно ранил душeвността й и я сринал до краен лимит.

За да се оправи с връхлетелите я паник офанзиви тя почнала да комбинира алкохол с хапчета.„ Лекувала се е от алкохолна взаимозависимост. Много е лабилна и все попада на мъже, които я бият. Затова душeвността й е унищожена. Тя и в този момент приказва по какъв начин някогашния й другар щял да я залива скиселина “, споделя нейна близка позната.

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР