Проблемите на Activision Blizzard продължават да се трупат, след като

...
Проблемите на Activision Blizzard продължават да се трупат, след като
Коментари Харесай

Акционери в Activision Blizzard заведоха дело срещу компанията

Проблемите на Activision Blizzard не престават да се натрупат, откакто адвокатска компания заведе групов иск към компанията от страна на нейни акционери,

В края на юли, Bloomberg заяви, че американска профсъюзна организация е завела дело против основателите на Diablo и World of Warcraft за систематичен тормоз, включително и полов, оказван над дамите в компанията. Двегодишно следствие на Калифорнийския департамент за обективен труд и настаняване потвърждава, базирайки се на свидетелски показания на някогашни и сегашни чиновници на Blizzard, че в компанията е била основана мачистка просвета на държание, при която жените-служители са били подлагани на тормоз и унижения, предумишлено по-ниско възнаграждение по отношение на мъжете в Activision и неспособност да порастват в йерархията на компанията. Макар и изрично да отхвърлиха въпросните обвинявания, след това от компанията изявиха подготвеност да се оправят с проблемите, с което се ангажира персонално изпълнителният шеф на компанията Боби Котик. За последно разбрахме, че Activision са наели известна адвокатска адвокатска фирма, която да помогне на компанията. Същата адвокатска фирма обаче е известна с антипрофсъюзните си триумфи, което поради надигащото се общо неодобрение в редиците на компанията, идва да покаже проекта на Blizzard в обстановката. Но това няма да е единствената битка за Blizzard.

GamesIndustry предава, че акционери в Activision Blizzard са наели адвокатската адвокатска фирма Rosen Law Firm за завеждането на групов иск към управлението на компанията. В него се твърди, че сред четвърти август 2016 и 27-ми юли тази година, ищците са били подведени, защото Activision не са разкрили проблемите, които участват в компанията и разкрити в желае на Калифорнийския департамент за обективен труд и настаняване.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР