Проблемите му с комара започнали преди около 15-тина години. Затъването

...
Проблемите му с комара започнали преди около 15-тина години. Затъването
Коментари Харесай

Комарът докара вратар №1 Владо Стоянов до просешка тояга

Проблемите му с комара почнали преди към 15-тина години. Затъването му траяло и откакто минал в тима на „ Лудогорец “, въпреки тогава момчето от Перник да се видя с много пари в джоба. С времето вратарят се трансформира в един от най-скъпоплатените футболисти в тима със заплата от към 70 бона. Запознати обаче разкриват, че Стоянов профуквал цяла заплата едновременно в границите на часове.

 

При един лагер в границите на нощта, той прахосал 17 бона от залагания на баскетболни мачове в Индонезия и Филипините. Мълвата носи, че в най-критичния миг самият необут на „ Лудогорец “ Кирил Домусчиев му оправил бакиите с шестцифрена сума.

 

Към днешна дата някогашният национал дължи пари на най-малко половината футболисти на „ Лудогорец “. „ Любимец “ му се оказал украинецът Игор Пластун, който бил добра душа и в никакъв случай не му отказвал пари.

 

Заради комарджийския си манталитет, Стоянов останал и без покрив над главата си и се наложило да отиде да живее в къщата на родителите му в пернишко село. Това се случило, откакто бил изоставен от жена си. Мълвата носи, че хубавата Венера му поставила рога със съотборник. Отново съгласно слуховете към днешна дата тя живее в Букурещ с някогашния голмайстор на „ Лудогорец “ Клаудиу Кешеру.

Източник: Уикенд


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР