Проблеми с електрозахранването принудиха жителите на трипазарджишки села да инициират

...
Проблеми с електрозахранването принудиха жителите на трипазарджишки села да инициират
Коментари Харесай

Подписка в три пазарджишки села заради често спиране на тока

Проблеми с електрозахранването принудиха жителите на три
пазарджишки села да предизвикват подписка против доставчика на електрическа сила. Повече от 500 индивида към този момент са изразили недоволството си в подписката.

Заради чести токови удари и прекъсване на електричеството жителите на пазарджишките села Дебръщица, Паталеница и Црънча тъпрят неудобства към този момент месеци наред.

За минути светне и изгасне. Много постоянно гасне и доста народ се оплаква тв приемника изгорен, компютри изгоряли, ей такива работи и други уреди всякакви. Такива домашни, споделя Димчо Янакиев, гражданин на Дебръщица.

По време на работния развой стопира тока, това ми нарушава работната активност и хората не са удовлетворени, както и ние се тормозим, стопира компютърът. Трудно се оправя и по този начин бавим клиентите, споделя Антоанета Дамянова, гражданин на Паталеница.

Често гасне. По няколко пъти дневно се случва. Аз работя в детската градина. Там го има същия проблем, постоянно прекъсва тока, прекъсва ни просветителния развой и работата ни с деца и не е прелестно на никой, споделя Марияна Василева, гражданин на Дебръщица.

Проблемите с електричеството принуждават кмета на Дебръщица да инициира подписка измежду жителите на трите села.

Проблем с електрозахранването в Дебръщица има отдавна, само че в последно време тези токови удари прекомерно зачестиха. В оня ден персонално аз преброих 7 пъти гасна тока, което значи гибел за компютри, липса на интернет, липса на кабелна телевизия за хората. Някои хора се оплакаха към този момент от моите поданици, както и жителите на Црънча и Паталеница за изгорели електроуреди в къщи, споделя Латинка Вълчева, кмет на Дебръщица.

За казуса потърсихме и позицията на електоразпределителното сдружение. От там ни дадоха отговор: " Изключванията са заради гръмотевичните стихии през последните дни ". Потвърдиха, че има подадена една тъжба за нанесени вреди по уреди, която към този момент се ревизира, формиран е и протокол.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР