Проблеми с алкохола мъчат любимката на милиони зрители – Берен

...
Проблеми с алкохола мъчат любимката на милиони зрители – Берен
Коментари Харесай

Кьосем Султан стана алкохоличка

Проблеми с алкохола мъчат любимката на милиони фенове – Берен Саат . Звездата от „ Кьосем ” преди дни е била снимана да излиза от заведение в безусловно нетрезво положение, научи HotArena .

Освен това, фотографите установили, че хубавицата е отслабнала фрапантно., евентуално поради систематичните залитания към чашката.

Берен е била изведена от заведението, от брачна половинка си, който я придържал да не припадне на тротоара. Това не е първият път, в който актрисата се появява пияна на публично място.

Слу ховете гласят, че по време на фотосите на „ Великолепния век – Кьосем ”, Берен постоянно се черпела. И то дотам, че изнервяла сценаристите и продуцентите.

Това наложило и преустановяване на контракта й, както и наемането на друга актриса. И за жал този проблем напълно не е от скоро.

К олегите й дълго пазили безмълвие, само че най-после издали, че до момента в който снимала „ Пепел от рози ”, след първите епизоди по този начин се напила, че паднала в морето и едвам я избавили. Случаят дълго време бил защитаван в загадка, само че незабавно след фотосите звездата отпътувала за Америка, сякаш да се лекува.

Дори блестящата й женитба с Кенан Доулу не съумяла да успокои духа на актрисата. Берен още повече се влошила, когато схванала, че не може да има деца по натурален път.
Репродуктивните проблеми предиздвикали звездата още повече да се пропие, а брачният партньор й почнал да се отдалечава от нея. Двамата още се обичали, само че актрисата почнала да се отчуждава от мъжа си.

За похлупак, актрисата съвсем не се хранела, което тормозило целия й екип и фамилията й. Продуцентите пък не желали да работят с нея, поради алкохолните й залитания.
На няколко пъти мениджърите й и фамилията й обсъждали с нея опцията да я пратят в клиника, само че тя твърдо отказвала да одобри, че има проблем с алкохола.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР