Проблеми обаче имат не само автомобилите от Китай. Водачите съобщават за

...
Проблеми обаче имат не само автомобилите от Китай.
Водачите съобщават за
Коментари Харесай

Счупени педали, неработещи екрани и течове на антифриз. Китайските автомобили не могат да издържат на руските студове

Проблеми обаче имат освен колите от Китай.

Водачите оповестяват за огромни проблеми с колите си в мразовитите условия в Русия: с изключение на за изтощени батерии и повреди в електрониката, някои загатват за счупени педали и течове на антифриз.

Заради мощните студове в цяла Русия притежателите на китайски коли са се сблъскали с разнообразни компликации. В Санкт Петербург собственичка на китайския кросоувър Changan CS55 разгласява видеоклип, в който споделя, че педалът на газта (пластмасов) се е счупил, когато се е опитвала да контролира подложката.

Някои водачи оповестяват за проблеми със сензорния екран, който стопира да реагира при студено време, както и за неизправности в отоплителните уреди, мултимедийните системи и горивните помпи. Има известия, че колите могат да закъсат в придвижване или просто да не съумеят да възпламенят.

Отделно се оповестява за приключване на антифриз. Така да вземем за пример притежател на Omoda C5 от Санкт Петербург споделя в блога си откриването на теч на антифриз в региона на тръбата на радиатора и показва желанието си да се свърже с дилъра, с цел да реши казуса.

Представители на сервизни центрове в Москва оповестяват, че притежателите освен на китайски коли, само че и на коли от други марки имат проблеми в мразовитото време. По-конкретно, акумулаторите умират, електрониката се поврежда и моторът може да не успее да възпламени.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР