Проблемът за оставката на Волен Сидеров като председател на групата

...
Проблемът за оставката на Волен Сидеров като председател на групата
Коментари Харесай

Борис Ячев: Проблемът за оставката на Сидеров не е поставян и не стои пред нас

Проблемът за оставката на Волен Сидеров като ръководител на групата не е поставян и не стои пред нас, съобщи в отговор на въпрос депутатът от " Обединени патриоти " и заместник-председател на НФСБ Борис Ячев пред публицисти в коридорите на Народното събрание, откакто ПГ на " Обединени патриоти " не излезе с изказване в пленарната зала във връзка началото на новата сесия на Народното събрание.

Предполагам, че е механически проблем, Волен Сидеров не беше в зала и по тази причина, позволи Ячев, представен от Българска телеграфна агенция.

Имаме цели, мисля, че ръководителят на ПГ може да ги разгласи и в коридорите, не е наложително да бъде в зала, имало е и преди прецеденти да няма изказвания, разяснява депутатът.

Ако питате дали Сидеров е ръководител на ПГ - да, нямало е искане за неговата оставка от страна на НФСБ, уточни Борис Ячев и напомни, че и през вчерашния ден на брифинга и Валери Симеонов, и той самият са показали, че концепцията е за промяна на модела на действие и ръководство на групата, а не за оставката на Сидеров като неин ръководител.

Разговаряхме и със Сидеров през днешния ден, че ще се динамизират нещата в ПГ, с регуляраните събирания, съвещания, разисквания на законопоректи, изясни той.

Ячев беше безапелационен, че от страна на " Обединени патриоти " няма да има проблеми с кворума и те ще бъдат в залата. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР