Проблемът с трансфера и договора на нападателя Седрик Бакамбу най-после

...
Проблемът с трансфера и договора на нападателя Седрик Бакамбу най-после
Коментари Харесай

Седрик Бакамбу подписа Пекин Гуоан

Проблемът с прехвърлянето и контракта на нападателя Седрик Бакамбу най-сетне е решен и към този момент доказан от Китайската футболна лига единствено ден преди началото на новия сезон. Така той минава от испанския Виляреал в китайския клуб Пекин Гуоан.

Бакамбу тренира с Гуоан откогато те заплатиха на испанците 40 милиона евро, колкото е закрепена освобождаващата уговорка. Но прехвърлянето не беше разгласен и доказан, защото настъпи комплициране дали китайците би трябвало да платят 100 % налог върху прехвърлянето.

Cédric Bakambu, footballeur africain le plus cher de l’histoire https://t.co/5ttNxcB3mW
— Flash AfrikaNews (@FlashAfrikaNews) March 1, 2018
Новите правила, признати предходната година, гласят, че тимовете би трябвало да платят всички появяващи се налози при прехвърляния на чужденци, които са на стойност над 45 милиона юана (7.09 милиона долара), макар че някои тимове през цялото време започнаха да търсят малки врати за избягването им. Наемите и заплащането на освобождаваща уговорка бяха одобрявани като малки врати в правилото досега, в който Китайската футболна асоциация не заплаши всички, които пробват да хитруват с лишаване на до 10 точки от актива в шампионата.

" Не беше по никакъв начин елементарно решение за мене, когато трябваше да реша да се преместя от Виляреал в Пекин, сподели 26-годишният конгоански нападател в изказване, оповестено и от китайската футболна лига. - Сега най-после след цялата тази сага съм тук и ще се опитам да дам всичко най-хубаво от себе си. След като прекарах два месеца с тима и единствено имах право да упражнявам, желая да благодаря на всички, които ми помогнаха. Сега е мой ред да оказа помощ на тима. "

Cedric Bakambu resmen Beijing Guan’da pic.twitter.com/QmQXO6AXvt
— ooSpor (@oosportr) March 1, 2018
Пекин Гуоан също по този начин оповестиха привличането на испанското крило Джонатан Виера от Лас Палмас, а с треньора Роджър Шмид те се надяват, че ще съумеят да си подсигуряват място в Азиатската Шампионска лига следващата година.

" Едно дълго пътешестване стартира в този момент и ние би трябвало като начало да сме фокусирани върху стъпка номер 1. А всяко напрежение, което може да ни попречи, е вътре в нас. Знаем, че нашите почитатели и управление чакат доста от нас и ние би трябвало да се оправим, съобщи германецът, който в Европа направи възторг с Ред Бул Залцбург и с Байер (Леверкузен).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР