Проблемът с регистрацията на листата в Стара Загора е заради

...
Проблемът с регистрацията на листата в Стара Загора е заради
Коментари Харесай

ДБ: Атаката срещу нас е, защото излязохме извън София |

Проблемът с регистрацията на листата в Стара Загора е поради разширението на въздействието на „ Демократична България “ отвън столицата, коментира юристът Надежда Йорданова, която беше народен представител 45-ото и 46-ото Народно заседание.

“Демократична България “ на последните два избора излезе отвън София. Ние към този момент сме мощни и в други обитаеми места. Имаме ясни стратегии за развиване и доста мощни персони. Хората стартират да усещат с кожата си, че феодализмът на ГЕРБ идва към своя край ”, сподели тя в предаването „ Лице в лице “ по bTV.

Тя акцентира, че от правна позиция не е нужна легализация “Вярно с оригинала ” на подписаните с дипломиран електронен автограф документи, когато е възложен оригиналът. А той е бил възложен още в 16:15 часа на флаш памет дружно с хартиените копия. Йорданова съобщи, че от протокола на самото съвещание на РИК в Стара Загора се открива, че членовете му са видели документите и са ги ревизирали.

Надежда Йорданова напомни, че не за първи път “Демократична България ” записва листи с квалифицирани електронни подписи. Такива е имало и за изборите през април, и за изборите през юли. Дори документите за някои членове на РИК, които ЦИК назначи за идните избори на 14 ноември, са подписани с КЕП.

“Това демонстрира непросветеност за работа с електронни документи. Виждаме, че огромна част от членовете на административните органи са софтуерни динозаври ”, сподели още тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР