Проблемът с разхвърляните боклуци из градовете на страната става все

...
Проблемът с разхвърляните боклуци из градовете на страната става все
Коментари Харесай

Гневна табела призовава  към повече чистота 



Проблемът с разхвърляните отпадъци из градовете на страната става все по-голям. Шишета, храни, торби със боклук се валят постоянно край контейнерите, а не вътре в тях.

Ситуацията във Варна не прави изключение, като неведнъж локални поданици са се оплаквали от мръсотията в обособени региони.


Гневна табела, закачена до дърво край казани за отпадък, приканва варненци към повече съвест при изхвърлянето на сметта.

Посланието е ясно - не изхвърляйте торби отвън обозначените за това места. Въпреки че езикът е недодялан, потребителите на мрежата утвърждават самодейността.


Култов надпис на наш камион предотвратява тежки произшествия

Някои дори означават, че на мястото отпадъци няма. А съгласно тях това е знак, че от табелата резултат има.

Вижте някои от мненията на варненци:

" От четири години пребивавам в село и да ви кажа тук няма такива гледки, тъй че определението “селяндур ” би трябвало да се размени с “гражданин ”, " написа Силвия Б.

" Забележете какъв брой е чисто към контейнерите. Още на следващия ден ще поръчам табела и за нашите ", прибавя Тошко С.

" Чудесна табела, на огромна част от плиткоумните човеци очевидно непосредствено би трябвало да им се каже. Забелязвам по какъв начин толерантността и задръжките ми към този момент се изчерпват.. доста е снижено равнището в България ", доста, написа Кристи К.

Бележки, табели и послания в най-различни форми постоянно биват избирани от жители за решение на битови проблеми. Понягога даже се употребяват за закани...

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР