Проблемът с прословутата заплата на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед

...
Проблемът с прословутата заплата на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Няма да повярвате каква е заплатата на този футболист на Манчестър Юнайтед..

Проблемът с прословутата заплата на Алексис Санчес в Манчестър Юнайтед още веднъж стана настоящ, защото чилиецът желае да си тръгне и да се върне в Италия, само че клубовете от Серия " А " не са склонни да заплащат огромна трансферна сума за него. Това значи, че той би трябвало вероятно да бъде преотстъпен чартърен. Тук изплува още веднъж казусът със заплатата, тъй като при този вид " алените дяволи " би трябвало на процедура да си заплащат, с цел да пратят Санчес в различен клуб, написа sportal.bg.

Още когато подписа с Юнайтед преди 19 месеца, в Англия се заприказва, че някогашната звезда на Арсенал ще прибира умопомрачителните 500 000 паунда на седмица. " Дейли Мейл " разкри каква тъкмо е структурата на възнаграждението на Алексис.

Според изданието главната заплата на чилиеца е чисто 300 000 паунда на седмица. Към тях той получава сигурни още 100 000 седмично, които са част от 5-милионния контракт за имидж правата. Клубът заплаща пет милиона и на сътрудника на Санчес за целия период на контракта. Еквивалентът на тази сума е 21 370 седмично. В договора има уговорка за спомагателни 5 милиона, ако Алексис запише по 30 мача като титуляр през една акция. Тази уговорка не бе осъществена през последния сезон, тъй като футболистът записа единствено 13 мача във всички шампионати с екипа на " алените дяволи ". С всички бонуси заплатата на Санчес може да доближи общо 560 000 паунда на седмица. Тази сума обаче досега не е била достигана поради слабото показване на чилиеца, който има едвам пет гола в 45 мача за Юнайтед.

Всички сметки демонстрират, че каквото и да прави на терена, Санчес получава сигурни 400 000 паунда на седмица, а оптималната сума е 560 000 седмично.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР