Проблемът с освобождаването на болничните помещения, които се ползват от

...
Проблемът с освобождаването на болничните помещения, които се ползват от
Коментари Харесай

Проблемът с Частната кардиологична болница във Велико Търново ще бъде поставен пред МЗ и НС

Проблемът с освобождението на болничните пространства, които се употребяват от Частната кардиологична болница във Велико Търново, ще бъде подложен пред Министерството на здравеопазването и Народното събрание. Това решение беше взето през днешния ден от общото заседание на акционерите на многопрофилната регионална болница " Д-р Стефан Черкезов ".

Частната кардиология е подала молба в здравното министерство за закупуване на постройката, която употребява, само че няма отговор. През предходната година регионалната болница завоюва делото във Върховния административен съд за освобождение на пространствата, само че правосъдното решение не е изпълнено, уточни доктор Стефан Филев, управител; на болница " Д-р Стефан Черкезов " и добави:

" В момента заплащат наем, което е обезщетение на бъдещи претенции съгласно това, че те не желаят да изоставен населяваните от тях сега пространства. Така че нито има контракт, нито анекс към контракта. Те отхвърлят непринудено да изоставен, а самото овакантяване е обвързвано с разноски за сдружението и напрежение ".

За въпросът " болница в болничното заведение " за великотърновското лечебно заведение има и прокурорска инспекция. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР