Проблемът с осигуряването на чиста питейна вода за хората от

...
Проблемът с осигуряването на чиста питейна вода за хората от
Коментари Харесай

Проектът Въча като горещ картоф за новия областен на Пловд...

Проблемът с обезпечаването на чиста питейна вода за хората от региона се трансформира в парещ картоф за всеки регионален шеф на Пловдив. В годините той се задълбочава, вместо да се взема решение. Дузина села всяко лято са на изсъхнал режим, а на доста места има проблеми с качеството на водата. В Пловдив също от дълго време се приказва за различно водозахранване, а решението съгласно експертите е водопровод от каскадата „ Доспат-Въча”. За този план се приказва над 60 години, а като регионални шефове по него са опитвали да работят Тодор Петков и Здравко Димитров.

Последното прединвестиционно изследване, осъществено от израелската „ Аш Индъстрийз”, бе предоставено точно от настоящия кмет на Пловдив. То обаче не беше признато добре от наследниците му Дани Каназирева и Ангел Стоев и в последна сметка бе отхвърлено от Експертния съвет към Областната администрация. Сега горещият картоф минава в ръцете на Йордан Иванов, който ще би трябвало да търси решение на казуса с водозахранването в региона дружно с мениджърския екип на ВиК-Пловдив.
Свързани вести Областната администрация - трамплин към кметския стол в Пловдив Пловдив e тъмносин в съдружното джуркане на областите Фаворитът за нов регионален шеф на Пловдив - безжалостен конкурент на ГЕРБ Назначиха Йордан Иванов за регионален шеф, Зико му пожела успех
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР