Проблемът с опростените дългове на мюфтийството е в комуникационния проблем.

...
Проблемът с опростените дългове на мюфтийството е в комуникационния проблем.
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Радвам се, че се присъединихме към държавите с парламент без социалисти

Проблемът с опростените задължения на мюфтийството е в информационния проблем. Не стана ясно по какъв начин бе взето това решение, нито какво са правили по този въпрос народните представители през последните три месеца. Това показа в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия политическият анализатор Георги Харизанов и добави, че би трябвало да се намерения за правилник и регулация във връзка с църковните парцели.

,,БСП изпадна в унизителна обстановка с помощта на Корнелия Нинова, тъй като персонално аз за първи път виждам някой да вади партията си от политическия живот на страната два месеца преди изборите. Явно госпожа Нинова се стреми да бъде новаторска и да продължава да прави политики на инат'', разяснява Харизанов.

,,Не считам, че настоящето им излизане от Народното събрание има нещо общо с решението на ГЕРБ да преразгледат решението си по Изборния кодекс, по този начин както в действителност и оставката на вицепремиера Валери Симеонов няма нищо общо с второто им овакантяване на пленарната зала. Но знаете ли, по-скоро се веселя, че се присъединихме към страните, в чийто парламент няма социалисти'', добави анализаторът.

По думите му Мария Габриел изглеждала най-вероятният и натурален лидер да оглави листата на ГЕРБ за евроизборите.

,,Навсякъде има покупко-продажби, само че единствено в политиката може да има и мръсни покупко-продажби. Според мен в цялата тази история с задълженията на мюфтийството България би трябвало да се грижи за вероизповеданията си, а не това да го вършат непознати страни и ползи. Целият проблем е там, че тази тематика с опрощаването не беше задоволително осветлена и разисквана, а направена като че ли на мрачно по сходство с измененията по Изборния кодекс'', съобщи социологът Кънчо Стойчев.

,,Напускането на Народното събрание от Българска социалистическа партия е нежелан, само че законен ход. С това свое деяние опозицията декларира, че нямат място там, където липсва разговор. Така че може би има известна логичност в крайното им действие'', добави Стойчев и изрази мнение, че Сергей Станишев по всяка възможност ще бъде в листата на социалистите за евроизборите, само че надали ще бъде лидер.

,,Няма съображение Българска социалистическа партия да се разцепи. Смятам, че Корнелия Нинова стои много крепко на краката си, тъй че тя не може да бъде заменена заради прелом, както ставаше преди време в Политбюро'', приключи социологът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР