Проблемът с нелегалната миграция не е само на южната ни

...
Проблемът с нелегалната миграция не е само на южната ни
Коментари Харесай

Михаил Миков: Българските полицаи са сатанизирани, няма уважение нито към закона, нито към МВР

Проблемът с незаконната миграция не е единствено на южната ни граница. Тя е и по останалите ни граници, откъдето незаконни мигранти излизат, с цел да продължат пътя си. А в това време има едни политици, които приказват какъв брой доста служители на реда имаме и какъв брой им плащаме.

Това разяснява Михаил Миков пред Нова тв. 

Искам да кажа,че систематичния проблем съществува. Че българското общество трайно, поредно и дълго време стигматизира Министерство на вътрешните работи. Събитията по площадите предходната година сатанизираха служителите на реда, поради нарушавания на един или различен служител на реда се сатанизират всички служители на реда. Те работят в извънредно тежка конюнктура, уточни той.

Непрестижно е да си служител на реда. Полицаите са нападани освен от незаконни мигранти, а и от пияни панаирджии и от всевъзможни други хора, които не се преценяват със закона. Трябва да стане нещо толкоз трагично, с цел да им обърнем внимание и да им отдадем нужното. Честата промяна на управлението на Министерство на вътрешните работи от политиците дава като резултат неустойчивост на структурата, което демотивира хората в Министерство на вътрешните работи, уточни той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР