Проблемът с мигрантите в Европа поражда недоволство и може да

...
Проблемът с мигрантите в Европа поражда недоволство и може да
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Проблемът с мигрантите в Европа поражда недоволство

Проблемът с мигрантите в Европа поражда неодобрение и може да докара до сериозен дисбаланс на това, което в този момент е реализирано в Европейски Съюз .

Това сподели пред проф. Николай Радулов, специалист по национална сигурност, народен представител в 46-ото и 47-ото Народно събрание, в този момент е в управлението на партия МЕЧ.

По думите му десните и националистическите партии ще имат превес в новия Европейски парламент.

Във връзка с митингите в столичния квартал " Овча купел " поради центъра за настаняване на мигранти, проф. Радулов изрече мнение, че казусът не е поради това, че центърът е цялостен, а че в него лисва ред :

" Става дума, че няма никакъв ред. Около него има проблеми - опити за набези, за изнасилвания ".

Според него е и мало опит негодуванието на хората от квартала да бъде яхнат от политиците , а хората са били срещу това:

" Хората желаят да спре този непрестанен тормоз поради мигрантския център, който е от години наред ".

Службите за сигурност сега изчакват. Те желаят да видят какво ще се случи на политическото поле , сподели специалистът и разяснява:

" Службите в България са много архаични . Каквито и лични промени за бъдат направени, без да се трансформират правилата, на които са издигнати тези служби, това ще обслужва единствено някакви обособени партийни или даже персонални ползи ".

В предаването " Нещо повече " проф. Радулов предвижда, че договарянията сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ ще доведат до единодушие за ново държавно управление :

" Но то няма да е такова, каквото и двете страни желаеха първоначално. Може би ще бъдем и много учудени от някои лични промени измежду министрите. Струва ми се, че министърът на вътрешните работи (Калин Стоянов - б.р.) също ще си замине . Пиарът си е пиар, а работата си е работа. Така, както той сервира нещата, те действително не съществуват ".

Според него постигането на единодушие за ротация не е въпрос на правила, а на боязън от предварителни избори.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР