Проблемът с COVID-19 в Астън Вила породи няколко промени в

...
Проблемът с COVID-19 в Астън Вила породи няколко промени в
Коментари Харесай

Тотнъм ще играе в сряда..., но не срещу Астън Вила

Проблемът с COVID-19 в Астън Вила породи няколко промени в програмата от британската Висша лига. Почти целият тим на Вила е под изолираност поради вируса, като подготвителният комплекс на отбора е затворен. Отборът излезе с младежите си против Ливърпул за ФА Къп при провалянето с 1:4.

След като обстановката в отбора не се усъвършенства, в Англия взеха решение идващият мач на тима да бъде анулиран. Той се явява против един от кандидатите за челните места Тотнъм. Те трябваше да играят един против различен в сряда, 13 януари.

"Шпорите " въпреки всичко ще играят в този ден в мач от Висшата лига, само че ще се изправят против Фулъм в отсрочен от 30 декември дуел. Това пък води и до още едно разбъркване - различен мач на "котиджърс ".

Фулъм трябваше да играе в петък, 15 януари, против Челси от 19:30 часа българско време, само че срещата бе изместена с един ден по-късно - в събота. И последното разбъркване - мачът сред Астън Вила и Евертън няма да се състои в събота, 16 януари, а ден по-късно - в неделя.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР