Проблемът не е в София и никога не е бил.

...
Проблемът не е в София и никога не е бил.
Коментари Харесай

Александър Симов: Партията на Слави се присъедини в една коалиция с ГЕРБ, ДПС и „Възраждане“

Проблемът не е в София и в никакъв случай не е бил.

Концентрацията на сили би трябвало да е в Македония, тъй като там е казуса, а Вархеи може да приказва каквото си желае. Парламента ще взема решение за ветото върху РСМ и по тази причина аз доста мъчно одобрявам тематиката Македония като метод за всяване на вътрешно напрежение. “ Това съобщи националният представител от “БСП за България ” Александър Симов в ефира на БТВ по връзки на проблема със Северна Македония и бе безапелационен, че той е бил безпричинно употребен, с цел да се желае оставката на Никола Минчев.

По думите му новото болшинство в лицето на ГЕРБ, Движение за права и свободи, „ ИТН “ и „ Възраждане “ е желало въпросното съвещание на Народното събрание да бъде закрито, с цел да могат в следствие следено и пред избрани медии да спекулират с информацията дали е имало национално изменничество по повод повдигане на ветото на РСМ.

„ Темата Македония е подправен мотив. Оказа се, че Има Такъв Народ не желаят да бъдат и не са партия на смяната. Това е партия, която дезертира от желанието да създадем България друга страна и Македония бе метода да се гримира едно искрено изменничество към техните гласоподаватели “, сподели още националният представител от Българска социалистическа партия.

Симов съобщи, че точно заради липса на разговор партията на Слави не е съумяла да сформира държавно управление, когато е победила на изборите през юли 2021 година и изрази отчаяние от наскорошното им присъединение в едно болшинство, дружно с ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане “. „ Започват процеси на разпад в Има Такъв Народ, тъй като тя съобщи главния си принцип “, изясни той.

Според депутатът от левицата каквито и диалози да се водят те би трябвало да бъдат въз основата на доста ясни правила и най-много битка с корупцията, което е главен приоритет за Българска социалистическа партия. „ Нормално е да има полемика по въпроса с измененията касаещи КПКОНПИ, само че едно от забавянията се дължеше навръх Има Такъв Народ “, добави той.

В момента е ясно, че това държавно управление получи мандат на доверие от българското общество. И оттук насетне са нужни огромните промени, за които гласоподаваха българските жители. „Много хора се упражняват на тематика дали обединението е безпринципна, само че истината е, че ние имаме обща цел и тъкмо това е огромното обединяване. Това е в действителност кардинална коалиция, която е обединена от желанието ни да свършим положителни неща “, безапелационен бе Александър Симов и добави, че доста хора са приветствали Корнелия Нинова на вчерашния митинг в поддръжка на държавното управление, тъй като от години нейната биография е обвързвана с битката против порочния модел на ГЕРБ и хората са осъзнали, че Българска социалистическа партия е партия на смяната.

Той разяснява и предложенията на социалистите за връщане на хартиените бюлетини като втора алтернатива за гласоподаване. „ Машините взеха решение значителния проблем с невалидните бюлетини, само че в това време отблъснаха от гласоподаване огромни групи хора и това понижа легитимността на изборния развой “, сподели Симов за предлагането на социалистите да се върнат хартиените бюлетини.

В умозаключение социалистът разяснява и новосъздадената партия на Стефан Янев, като съобщи, че тя освен няма нищо общо с лявото пространство, само че и бяга от него като демон от тамян. „ Когато искаш да привличаш леви гласоподаватели имай смелостта да го кажеш “, приключи Симов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР