Проблемът на Радев е, че е провинциален скот. Престоят му

...
Проблемът на Радев е, че е провинциален скот. Престоят му
Коментари Харесай

Полк. Николай Марков: Проблемът на Радев е, че е провинциален скот

Проблемът на Радев е, че е недодялан скот. Престоят му на жълтите павета не го промени, в противен случай доразви всичките му провинциални характерности. Като на тия с джуките.

Това написа в профила си във Facebook полк. Николай Марков.

" И както сами видяхте не различен, а тъкмо той стана повода за настаняване в огромната политика на лица, които и съгласно настоящата Конституция не би трябвало да са там. Последствията към момента предстоят! ", акцентира полк. Марков.

" Радев в никакъв случай няма да възмъжее, тъй като с изключение на и единствено мъж на жена си той няма базови познания за този свят. Затова е елементарно манипулируем както за дамите, които са му патологична уязвимост, по този начин и в политическия смисъл. Да нямаш грам схващане, че като правиш квазиобщности в действителност убиваш личния си народ, това е потресаваща дивотия. Освен в случай че не е изцяло умишлено деяние ", уточни полк. Марков.

" Много скоро очаквайте надпис върху пилона на Рожен: " Дарение от Америка за България ". Както и след още малко време на този стълб да се развие турското знаме, както се е развявало навръх тия поляни доста дълго време ", написа в умозаключение полк. Николай Марков.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР