Проблемът на ГЕРБ е служебното правителство. Те осъзнават, че всеки

...
Проблемът на ГЕРБ е служебното правителство. Те осъзнават, че всеки
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Борисов има ангажименти към СИК. Цветанов е резервен коловоз

Проблемът на ГЕРБ е служебното държавно управление. Те осъзнават, че всеки ден на власт нищо не им носи. Това разяснява водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева в изявление за БНР.

Тя добави, че като причина могат да се прибавят и „ уговорките, поети на държавно равнище към разнообразни бизнеси и други кръгове за подписване на покупко-продажби “: „ Като част от СИК Борисов има задължения към СИК – Маджовци, Маргини и всевъзможни продължения. Има задължения към Домусчиев, следете раздаването на концесиите на пристанищата. Домусчиев има аспирации да получи всички пристанища по морето, а пък ТИМ да се задоволи с пристанищата по Дунав. "

Според Дончева ГЕРБ се опасява от сюжет, при който студентите също се надигат против властта:

„ ГЕРБ може да не долазят до времето на постоянните парламентарни избори… Не инцидентно започнаха заградителни мероприятия. Преди месец дадоха обещание увеличение на студентските стипендии. Миналата седмица направиха срещи с ректори и дадоха обещание, че ще усилят с 20% заплатите на университетските преподаватели. Те се опасяват, че студентите, които ще дойдат на 1-ви октомври, могат да създадат това, което направиха за Луканов 1990 година. Въпросът е кой за какъв брой ще се продаде. "

Тя разяснява и новата партия на Цветан Цветанов:

„ Политическите сили - остарели и новосъздадени, нещо ще вземат от митинга като доверие. Колко? Ще забележим на изборите... Цветан Цветанов е основател на една милиционерска партия, която сътвори модела за жестоко потъпкване на човешки права, за произвол във връзка с гонене на хора. Това е авариен коловоз за гербаджиите. "

Дончева е безапелационна, че ГЕРБ няма да завоюва идващите парламентарни избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР