Проблемът е в начина на говорене - не може да

...
Проблемът е в начина на говорене - не може да
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петков каза на Караджов да плаща на фирмите, отивам на детектор на лъжата, ако трябва

Проблемът е в метода на говорене - не може да набеждаваш един човек в корупция, като това са ваши решения. Това е безочливост - парите, за които приказва Кирил Петков са за заплащания по предходни неща. Това съобщи в ефира на БТВ водачът на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов във връзка обвиняванията на премиера Петков за поисканите 3 милиарда от районния министър Гроздан Караджов.

" Присъствах на среща на Караджов с Петков и Асен Василев, на която финансовият министър му сподели: " Плащай от твоя бюджет, като мине актуализацията ще ти ги възстановя. " Отивам на детектор на лъжата, в случай че би трябвало. А в този момент го упреква в корупция и че желал да заплаща на " крадливи компании ".

" Кирил Петков се скъса да лъже през днешния ден. Идеята за Рашков не е обсъждана публично - това би трябвало да се разиска в група и в партията. Защо от Политическа партия реват за корупция, а 8 месеца не направиха нищо - кой държи силовите министерства, Национална агенция за приходите, ДАНС. Арестуваха за една нощ Бойко Борисов и го направиха воин, а нас за смях. И имат наглостта да приказват за корупция, какво направиха те. ", сподели още Йорданов.

Според Тошко Йорданов би трябвало да има нов закон за КОНПИ, защото сегашният е изработен бързо и е зле изработен.

" А те какво желаят - Асен и зам.-министри да показват някой и да го вкарат в пандиза, намерете доказателства ", продължи разпалено Йорданов.

И изясни, че отношението към Северна Македония е другото изменничество. " Имали сме срещи с дипломати, които споделят, че Кирил Петков и Весела Чернева желаят да вдигнат ветото без македонсците да са изпълнили нищо. Това желаеха да създадат.

Василев е слаб финансов министър, бъркаш в енергетика с цел да плащаш други сметки. Има некадърни финансови решения на финансовия министър.

Присъствал съм на потресаващи неща - да вземем за пример при разискване на автомагистрала " Струма " Петков съобщи: " Баща ми сподели, че не би трябвало да минава трасето отсам, той е еколог. "

И това е министър председател, който взима решения. Къде са парите в страната, на кой министър жена му е в Министерски съвет. Назначиха си целия другарски кръг. Това не е ли корупция. Кой си е разрешил това. А има наглостта да се пробва да подкупва ПГ на Има Такъв Народ, той ли е битката в мафията. Итересно ми е да видя по какъв начин ще намерят депутати от ИТН, съобщи водачът на парламентарната група.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР