Проблемът е в езика на омразата. Трябва да решите тези

...
Проблемът е в езика на омразата. Трябва да решите тези
Коментари Харесай

Борисов на среща с Ковачевски: Проблемът е в езика на омразата /видео/

„ Проблемът е в езика на омразата. Трябва да решите тези неща. Колкото по-бързо, толкоз по-добре “, съобщи Бойко Борисов пред делегацията от Северна Македония, водена от премиера Димитър Ковачески. Срещата се състоя в централата на ГЕРБ.

Борисов акцентира пред Ковачевски, че колкото и да са положителни желанията жп линия се строи за 10 години, а автомагистрала за  – 6-7 години.

„ Ще отнеме време хората да го усетят “, сподели Борисов.

„ Езикът на омразата, това е най-голямата спънка. Сега би трябвало да се решат всички сериозни въпроси. Те би трябвало да се сложат на масата. Ние ще ви поддържаме. За нас ползата е да сте в Европейски Съюз. Възползвайте се “, добави водачът на ГЕРБ.

„ Искам да употребявам опцията да ви благодаря, че България беше първата страна, която преди 30 години призна Македония за страна и да ви благопожелавам 15-тата годишнина от участието ви е Европейски Съюз. “, акцентира министър председателят на Северна Македония.

„ Проведохме срещи в България и се разбрахме да създадем четири работни групи, които да работят дружно “, добави Ковачевски.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР