Проблемът е отстранен с пускане на софтуерна актуализацияПотребители алармираха, че

...
Проблемът е отстранен с пускане на софтуерна актуализацияПотребители алармираха, че
Коментари Харесай

Apple призна за прегряване в новите MacBook Pro

Проблемът е отхвърлен с стартиране на софтуерна актуализация

Потребители сигнализираха, че топ конфигурацията на новия MacBook Pro с процесор Intel Core i9 прегрява и губи продуктивност

Новите преносими компютри MacBook Pro имат проблем с прегряване, заяви ТВ каналът CBNC, базирайки се на известие от самия производител – Apple от Купертино, Калифорния.

Най-скъпата ИТ компания сервира своите извинения на потребителите на MacBook Pro и твърди, че към този момент е отстранила казуса с стартиране на софтуерна актуализация MacOS High Sierra 10.13.6, като приканва клиентите си да я конфигурират.
още по тематиката
Apple е провела спомагателни проби с работни натоварвания, при които открива, че липсва цифровият ключ за охлаждащата система, което въздейства на терморегулирането и може да докара до понижаване на честотата на процесора.

Обновената линия MacBook Pro дебютира на 12 юли във версии с 15- и 13-инчови екрани и процесори Intel от осмо потомство. Според Apple, 15-инчовият MacBook Pro работи със 70% по-бързо, а 13-инчовият ноутбук със сензорен панел е два пъти по-бърз от предходните модели, за което свидетелстват резултатите от проби на компанията.

Потребителите обаче видяха, че топ конфигурацията на MacBook Pro с процесор Intel Core i9 прегрява и губи продуктивност. Оказа се в последна сметка, че системата за изстудяване не може да се оправи с огромната отделяна топлота от процесора.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР