Проблем със заплатите в телевизия “Европа” вече трети месец. За

...
Проблем със заплатите в телевизия “Европа” вече трети месец. За
Коментари Харесай

Георги Харизанов не изплаща заплатите на служителите си в телевизия ”Европа”

Проблем със заплатите в телевизия “Европа” към този момент трети месец. За нередностите в медията, обвързвана с името на Георги Харизанов, алармираха във "Фрог нюз " наши сътрудници, които работят там.
За последния месец трудовите хонорари на чиновниците в малкия екран не са били в период. Некоректни дейности от страна на управлението обаче има още от края на предходната, началото на тази година.
“Изпълнителен шеф е господин Георги Харизанов, който в участията си по другите медии се изявява като безжалостен бранител на ръководещите в България, както е и изтъкнат манипулатор на обществото по какъв начин в страната всичко е наред - конюнктура, приходи, стандарт на живот. Само че в "неговата градинка " нещата не са напълно розови. Докато шефа Харизанов е с компания на Слънчев бряг, обикаля заведенията там и пуска селфита, "простолюдието " в "Eвропа " не знае по кое време и какви пари ще вземе за отработения труд”, показват сътрудниците ни в сигнала.
Заради отношението на управническия екип и казуса със заплатите огромна част от работещите в медията са подали молбите си за овакантяване.
Георги Харизанов е чест посетител в медиите в качеството си на анализатор. Той е обвързван с Института за дясна политика, прочут още като Института на ГЕРБ. Известен е като безжалостен бранител на Борисов и ръководещите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР