Проблем със сигурността в София има и това показа извънредната

...
Проблем със сигурността в София има и това показа извънредната
Коментари Харесай

Антон Хекимян: Проблем със сигурността в София има, но кметът омаловажава темата

„ Проблем със сигурността в София има и това сподели изключителната сесия на СОС, която се организира с основния секретар на Министерство на вътрешните работи и шефът на Столична дирекция на вътрешните работи и Агенцията за бежанците. От тях пристигна новината, че 400 бежанци се охраняват от 7 индивида. От тях се разбра, че тези хора живеят в тежки и мизерни условия. Когато се смени профилът на този лагер от майки с деца към млади мъже, живеещи в условия, които не заслужават “, съобщи пред Българска национална телевизия Антон Хекимян, общински консултант от ГЕРБ-СДС.

По думите му, в случай че се отиде в кв. „ Овча купел “ или на Женския пазар ще се види действителността.

„ Пари има в бюджета, ще се намерят пари за сигурността. Кметът желае да омаловажи тематиката. Протестът не беше политически.  В настоящия бюджет няма нови политики, има доста неналичия “, добави Хекимян.

Според него обаче тези пари ще бъдат разпределени по други пера. „ „ ПП-ДБ занапред ще мислят за тактика за сигуирността, а има такава. Не може, когато има проблем да се желае заместник-кмет по сигурността. Подготвеният екип на кмета по този начин и не го видяхме “, съобщи Хекимян.   
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР