Проблем с доклада след дербито между Левски и ЦСКА (2:2)

...
Проблем с доклада след дербито между Левски и ЦСКА (2:2)
Коментари Харесай

Стана ясно защо се бави решението на ДК след Вечното дерби

Проблем с отчета след дербито сред Левски и ЦСКА (2:2) бави решението на Дисциплинарната комисия към БФС. От централата забавиха изказването си за държанието на част от почитателите на двата отбора. Както е известно, по време на дуела двете публики се обстрелваха с ракети, а последовател на алените пострада и бе закаран в болница.

Сините към този момент имаха преудпреждение за отнемане от домакинство и се чака трибуните на стадион " Георги Аспарухов " или част от тях да останат затворени против Черно море.

Двубоят с моряците е в неделя от 16:30 часа, само че управлението на столичани към момента е в незнание и не е пуснало в продажба билетите за мача, защото не знае каква ще е глобата за клуба и какво количество талони ще би трябвало да продава.

Председателят на ДК Юрий Кучев при започване на седмицата съобщи пред " Тема Спорт ", че още се събират материали за случилото се.

Днес комисията се събира в 12:00 часа и ще има решение по случая. Именно неточност в отчета е довела до забавянето и Дисциплинарната комисия се е самосезирала, като се преглеждат видео материали, с цел да се вземе крайното решение.

Наказание ще има и за ЦСКА, като се чака алените да получат предизвестие за отнемане от домакинство или мач при закрити врата. Отделно от това двата клуба ще отнесат солени санкции и за други прегрешения на последователите.

През предишния сезон Левски изтърпя наказване за отнемане от домакинство с такова на безпристрастен терен тъкмо против Черно море. През февруари сините одобриха моряците във Велико Търново, като варненци си потеглиха с победа с 1:0. Сега няма да се стигне до такова решение, а мачът ще се организира на " Герена ", само че не е ясно дали ще бъде пред празни трибуни или отчасти затворен стадион.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР