Проблем с доклада след дербито между Левски и ЦСКА (2:2)

...
Проблем с доклада след дербито между Левски и ЦСКА (2:2)
Коментари Харесай

Стана ясно защо се бави решението на ДК след Вечното дерби

Проблем с отчета след дербито сред Левски и ЦСКА (2:2) бави решението на Дисциплинарната комисия към БФС. От централата забавиха изказването си за държанието на част от почитателите на двата отбора. Както е известно, по време на дуела двете публики се обстрелваха с ракети, а последовател на алените пострада и бе закаран в болница.

Сините към този момент имаха преудпреждение за отнемане от домакинство и се чака трибуните на стадион " Георги Аспарухов " или част от тях да останат затворени против Черно море.
 Спряган за Левски стартира да учи за треньор
Спряган за Левски стартира да учи за треньор

Давид Бабунски се записа да кара курсове за треньор

Двубоят с моряците е в неделя от 16:30 часа, само че управлението на столичани към момента е в незнание и не е пуснало в продажба билетите за мача, защото не знае каква ще е глобата за клуба и какво количество талони ще би трябвало да продава.

Председателят на ДК Юрий Кучев при започване на седмицата съобщи пред " Тема Спорт ", че още се събират материали за случилото се.

Днес комисията се събира в 12:00 часа и ще има решение по случая. Именно неточност в отчета е довела до забавянето и Дисциплинарната комисия се е самосезирала, като се преглеждат видео материали, с цел да се вземе крайното решение.

Наказание ще има и за ЦСКА, като се чака алените да получат предизвестие за отнемане от домакинство или мач при закрити врата. Отделно от това двата клуба ще отнесат солени санкции и за други прегрешения на последователите.

През предишния сезон Левски изтърпя наказване за отнемане от домакинство с такова на безпристрастен терен тъкмо против Черно море. През февруари сините одобриха моряците във Велико Търново, като варненци си потеглиха с победа с 1:0. Сега няма да се стигне до такова решение, а мачът ще се организира на " Герена ", само че не е ясно дали ще бъде пред празни трибуни или отчасти затворен стадион.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР